Siirry sisältöön

Palloässät peliportaali

Palloässät peliportaali on julkaistu Googlen Play Storessa. Löydät sen nimellä Palloässät. Palloässien peliportaali on päivityksessä ja ei ole ladattavissa tällä hetkelllä.

Pelin tietosuojakäytännöt

Privacy policy

Palloässät-peliportaali ei kerää käyttäjiltä mitään dataa. Kaikki pelin ominaisuudet ovat ilmaiseksi käytössä. Pelissä olevat videot edellyttävät nettiyhteyttä pyöriäkseen. Peliä voi myös pelata ilman nettiyhteyttä, jolloin videoiden sijaan ohjelma näyttää kuvia. 

Pelin on julkaissut Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy, joka on rekisteröity Helsingissä. Pelin kotimaa on Suomi ja peli noudattaa Suomen lakia eikä se sisällä mitään sopimattomia sisältöjä. Peli on sallittu kaiken ikäisille. 

Peliin liittyviä lisämateriaaleja löydät osoitteesta polkuedu.fi/palloassat
Tarvittaessa voit kysyä neuvoa osoitteesta palloassat.kierke@kierratyskeskus.fi.

Käyttöehdot

Terms of Use

Peliportaali on ilmaiseksi ladattavissa Android-mobiililaitteille. Sitä saa käyttää opetustarkoituksissa esimerkiksi päiväkodeissa niin, että useammat käyttäjät pelaavat peliä vuorotellen.

Loppukäyttäjän lisenssisopimus

End user license agreement

Palloässät-peliportaali on ilmaiseksi ladattavissa ja käytettävissä. Portaalin sisällöt ovat Kierrätyskeskuksen omistamia eikä niitä ei saa osittainkaan kopioida tai myydä eteenpäin ilman Kierrätyskeskuksen suostumusta.

Tietoja pelistä

Palloässät-peliportaali tutustuttaa lapset iloisella ja toimintaan kannustavalla tavalla kansainvälisiin kestävän kehityksen tavoitteisiin. Peli soveltuu hyvin varhaiskasvatusikäisille lapsille ja sitä isommille. Tervetuloa mukaan innostumaan sankariteoista!

Peliportaali sisältää:

6 interaktiivista alasivua, joissa kussakin

  • Teemaan johdattava animaatiovideo
  • Minipeli
  • Kierrätysaskarteluohjevideo
  • Laulu kuunneltavaksi

Pelin tausta

Peli on tuotettu Palloässät valloittaa -hankkeessa, jota koordinoi Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy. Alkuperäisen koodauksen ja suunnittelun toteuttivat Laajasalon opiston opiskelijat, ja videot ja laulut on tuotettu Kierrätyskeskuksessa. Portaali on osa Palloässät-materiaalikokonaisuutta, joka sisältää monipuolisen paketin pienille lapsille suunnattua tekemistä, katsottavaa ja kuunneltavaa. Teemana materiaalissa ovat kansainväliset kestävän kehityksen tavoitteet ja teot, joihin pienetkin lapset voivat osallistua niiden edistämiseksi. 

Materiaali kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta www.polkuedu.fi/palloassat.

Yksityisyys

Peliportaali ei kerää tai tallenna käyttäjien tietoja miltään osin. Pelissä otetaan valokuvia omista ilmeistä, mutta kuvia ei tallenneta eivätkä ne muullakaan tavoin tallennu peliin tai laitteeseen. 

Ota yhteyttä

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kysymyksiä. Voit lähettää ne osoitteeseen palloassat.kierke@kierratyskeskus.fi

Kaikki Palloässät-opetusmateriaalit

Näin käytät Palloässät-materiaalia

Yhteistyö ja kumppanuus

Maanpäällinen elämä

Rauha, oikeudenmukaisuus ja hyvä hallinto

Vastuullinen kulutus

Vedenalainen elämä

Ilmastotekoja

Monialainen oppimiskokonaisuus

Peliportaali