Luova uudelleenkäyttö osana kestävän elämäntavan pedagogiikkaa

Kokeiluja koulumaailmaan

Luova uudelleenkäyttö osana kestävän elämäntavan pedagogiikkaa oli Opetushallituksen rahoittama hanke (2021-2023) perusopetuksen ja varhaiskasvatuksen henkilöstön ammatilliseen kouluttamiseen. Koulutukset toteutettiin yhteistyössä Tuunaajamutsi Annakaisa Kilpisen kanssa.

Sivun sisältö:

  1. Taustatietoa ja opetusmateriaalia
  2. Kiertotalous
  3. Materiaalit ympärillämme
  4. Luovuus
  5. Ohjeita kädentöihin
  6. Tilaa koulutus

Taustatietoa ja opetusmateriaalia

Voit käyttää alla olevia materiaaleja itseopiskeluun sekä oman ryhmäsi kanssa aiheen käsittelyyn. Niitä ei ole tarkoitettu maksullisten koulutusten järjestämiseen.

Kurssin valmiit materiaalit sopivat erityisen hyvin esimerkiksi teemaviikon tai muun projektin toteutukseen alakoulussa, mutta sisältöä voi soveltaa helposti eri-ikäisille oppijoille

Kiertotalous

Materiaalit ympärillämme

Lähdetään aarrejahtiin oppilaiden kanssa!

Käyttäkää apuna kartoituslomakkeita:

Luovuus

Ohjeita kädentöihin

Kierrätyskeskuksen Näprä-kädentaitopalvelu on julkaissut ohjeita kierrätysaskarteluihin, nykyään uusia ohjeita jaetaan myös Näprän sosiaalisen median kanavissa.

Tilaa koulutus

”Asiantuntevat, innostavat vetäjät, monipuolinen ja ajatuksia ja ideoita herättävä”

Laitetaan yhdessä luovuus liikkeelle sekä materiaalit ja ideat kiertämään! Tämä koulutus on juuri sinulle, joka haluat olla mukana toteuttamassa uudenlaista pedagogiikkaa ja parempaa arkea yhdessä oppilaittesi kanssa!  

Toteutamme kasvattajien koulutuspäiviä sekä etäkoulutuksia kestävän kasvatuksen aiheista. Ota yhteyttä: koulutus@polkuedu.fi, tai alta löytyviin asiantuntijoihimme.

Leena Nukari

Ympäristökasvatuspalveluiden päällikkö

Puh. 045 636 6317

Nina Sandberg

Asiakkuuskoordinaattori

Puh. 0400 348 100