Kiertotalousvierailu Kierrätyskeskukseen

”Tämä pitäisi näyttää kaikille!”

– Vierailun osallistuja

Vierailu Kierrätyskeskukseen on ainutlaatuinen ja unohtumaton sukellus suoraan kiertotalouden ytimeen. Vierailijat pääsevät näkemään, minkä prosessin lahjoitetut tavarat käyvät läpi päätyäkseen kierrätysmyymälän hyllyille tai mahdollisesti korjaustyöpajoille saamaan uuden elämän. 

Valitse opastetun vierailun Espoon Nihtisillan Kierrätyskeskukseen tai omatoimivierailun mihin tahansa myymälään.

Opastettu vierailu

Varaa ryhmällesi ympäristökasvattajan vetämä elämyksellinen kiertotalousvierailu Espoon Nihtisillan myymälään. 

Tavaran määrä ja monipuolisuus Kierrätyskeskuksen lajittelukeskuksessa tekee vaikutuksen niin isoihin kuin pieniinkin vierailijoihin. Kokeneet ympäristökasvattajamme ja asiantuntijamme innostavat kierroksella pohtimaan myös oman kulutuksen merkitystä ja jokapäiväisiä valintojamme. Kohderyhmästä riippuen, vierailulla käydään läpi sopivan kokoisia esimerkkejä omista vaikutusmahdollisuuksista luonnonvarojen säästämiseksi. 

Ohjattu vierailu sisältää Kierrätyskeskuksen esittelyn ja kierroksen Kierrätyskeskuksen lajittelukeskuksessa. Vierailulla selviää, millaisten vaiheiden jälkeen tavarat päätyvät uusille omistajilleen ja kuinka kiertotalous toimii Kierrätyskeskuksessa käytännössä. Tutustumme myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupan ja korjausverstaiden toimintaan.  

Vierailut järjestetään Espoossa Nihtisillan kierrätystavaratalossa. Kierrokselle mahtuu mukaan enintään 20 hlö/ryhmä. Vierailun kesto on 1h ja se voidaan pitää myös englanniksi.

Voimme esitellä Kierrätyskeskuksen toimintaa ryhmällenne myös etäyhteydellä.

Hinnat ja lisätiedot

200€ (sis. ALV) yritykset ja muut vastaavat tahot 
150€ (sis. ALV) yleishyödylliset ryhmät ja kouluryhmät

Varaukset

Omatoimiset vierailut

Kierrätyskeskuksen myymälään on mahdollista tutustua omatoimisesti ryhmän kanssa. 

Taustatietoa Kierrätyskeskuksesta saatte näiltä sivuilta:

Lisäksi voitte hyödyntää valmiita tehtäviä: 

Etävierailu

Kierrätyskeskuksen etävierailuja järjestetään koululaisryhmille yhteistyössä Espoon KULPS-kulttuuripolun sekä Vantaan Kulttuuripolun kanssa.

Etävierailu voidaan järjestää myös maksullisena kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle. Katso hinnat ja yhteystiedot kohdasta Opastettu vierailu.

Maksuttomat kierrokset päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille

 

Kierrätyskeskuksen myymälöiden henkilökunta ottaa vastaan ja opastaa ryhmiä omien aikataulujensa salliessa. Vierailu varataan etukäteen toimipisteen yhteyshenkilön kautta.

Päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten maksuttomat vierailut sisältävät n. 15–30 minuutin mittaisen myymälän esittelyn. Vierailun aikana saatte käsityksen siitä mitä kaikkea Kierrätyskeskuksen myymälässä tapahtuu ja millaisten vaiheiden jälkeen tavarat päätyvät uusille omistajilleen. Ryhmien maksimikoko on 20 henkilöä.

Esittelemme Kierrätyskeskuksen toimintaa mielellämme myös ryhmille, jotka ovat kiinnostuneita Kierrätyskeskuksesta työpaikkana.

Lisätietoja

Lisäkysymyksissä ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Hanniina Manner

Ympäristöasiantuntija

• Ympäristökasvatus
• Kiertotalous

Puh. 0400 348 688