Varhaiskasvattajien koulutus kestävyyskasvatuksen teemoista

Vaka koulutus

Koulutusta kestävään kasvatukseen

Kestävän kasvatuksen tavoitteet käytäntöön vaikuttavasti ja virkistävästi.

VASUt antavat vahvan valtuutuksen kestävän elämäntavan edistämiseen. Tarjoamme aiheen käsittelyyn ja työn tukemiseen koulutuksia kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Autamme asiakkaitamme viemään kiertotalouden ja kestävän elämäntavan tavoitteet käytäntöön ja tuomaan ne esille niin opetuksessa kuin arjen toimissa. Koulutusten tavoitteena on löytää omalle yhteisölle parhaat tavat toteuttaa kestävää kasvatusta.

Kestävän kasvatuksen valtakunnallinen kumppani 

Voit tilata meiltä puheenvuoron tai työpajan esimerkiksi suunnittelupäivään tai henkilöstön koulutukseen. Osallistujat saavat ajankohtaista tietoa ja inspiroivia esimerkkejä kestävistä käytänteistä, monipuolisia ja käytännönläheisiä opetusmateriaaleja kestävään kasvatukseen sekä välineitä toiminnan suunnitteluun. Suunnittelemme kokonaisuuden ja sisällön aina tilaajan tarpeiden mukaan.

Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista

Olemme eri hankkeissa toteuttaneet varhaiskasvatukseen sopivia ympäristökasvatuksen kokonaisuuksia, jotka ovat vapaasti käytettävissä. Materiaalipaketit on helppo ottaa käyttöön, kun niihin on ensin yhdessä tutustuttu asiantuntijan johdolla.

Palloässät

Kestävä arki

Kaupunkiviljely

Toteutus ja hinnat

Katso esimerkkejä hinnastostamme.

Tilaa koulutus

Leena Nukari

Ympäristökasvatuspalveluiden päällikkö

Puh. 045 636 6317

Nina Sandberg

Asiakkuuskoordinaattori

Puh. 0400 348 100