Palloässät-koulutus kasvattajille

Palloässät valloittaa

Kaipaatteko innostusta kestävyyskasvatukseen päiväkodeissa tai inspiroivia ja heti käyttöön otettavia ideoita arjen ympäristötekoihin?

Palloässät on varhaiskasvatusikäisille suunniteltu materiaali, joka käsittelee lapsilähtöisesti kansainvälisiä kestävän kehityksen Agenda2030-tavoitteita. Varhaiskasvattajille suunnatussa Palloässät -koulutuksessa tutustutaan Palloässät-materiaaliin ja laitetaan vasun tavoitteiden mukainen kestävyyskasvatus kuntoon.

Tilaa räätälöity koulutus tai valitse alla esitelty valmis vaihtoehto.

Toteutamme koulutuksia etäyhteyksillä koko Suomeen ja pääkaupunkiseudulla myös lähitapaamisina. 

Palloässät etätyöpaja 1,5 h 

Työpajassa käydään läpi varhaiskasvatussuunnitelman ja kestävän kehityksen tavoitteiden yhtymäkohdat. Koulutuksen pääpaino on Palloässät materiaaliin tutustumisessa. Käymme läpi eri teemojen tavoitteet ja esimerkkejä materiaalista konkreettisesti itse tehden ja kokeillen mm. musisoiden, jumpaten ja askarrellen. Koulutuksen jälkeen osallistujan on helppo aloittaa materiaalin hyödyntäminen omassa työssään.

Hinta alkaen 650€ + ALV 24%. 

Palloässät osana kestävän elämäntavan kasvatusta -koulutus, 3 h

Koulutus alkaa osallistavalla luennolla, jossa tutustutaan kestävän elämäntavan pedagogiikkaan. Luennolla käydään läpi kestävyyskasvatuksen teoreettisia lähtökohtia ja osallisuuden merkitystä kestävyyskasvatuksessa. Tämän jälkeen tutustutaan Palloässät -materiaalin pedagogisiin lähtökohtiin ja itse materiaaliin kokeillen eli laulaen, jumpaten ja askarrellen. Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää kestävyyskasvatuksen tavoitteet oman työnsä näkökulmasta ja hänen on helppo aloittaa kestävyyskasvatuksen toteuttaminen Palloässät -materiaalin avulla.

Hinta alkaen 850 € + ALV 24%.

Tilaa koulutus

Leena Nukari

Ympäristökasvatuspalveluiden päällikkö

Puh. 045 636 6317

Nina Sandberg

Asiakkuuskoordinaattori

Puh. 0400 348 100