Ilmastotekoja ja paikallista näkökulmaa.

Ilmastotekoja yhdessä -vierailulla oppilaat saavat tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen hillintäkeinoista. 7.-9. -luokkalaisille suunnatulla oppitunnilla korostetaan paikallista näkökulmaa. Tutuksi tulevat ilmastonmuutoksen vaikutukset Espoossa, Hiilineutraali Espoo 2030 –tavoite ja Espoon ilmastovahti. Oppitunnilla painotetaan erityisesti liikkumisen merkitystä ilmastotyössä, sillä huomattava osa Espoon päästöistä aiheutuu liikenteestä. Oppitunnin sisällössä huomioidaan nuorten elämä toiminnallisten tehtävien avulla, jotka kannustavat nuoria tekemään ilmastotekoja ja siten olemaan mukana yhteisen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamisessa.

Kenelle: espoolaisille 7.-9. -luokille
Kesto: 90 min/luokka
Ryhmän koko: max 30 oppilasta
Paikka: oma koulu

Suositeltavaa on, että samassa koulussa pidettäisiin vähintään 2 oppituntia (2 x 90 min). Teethän ilmoittautumisen saman koulun eri ryhmille yhdellä lomakkeella, jos vierailut halutaan samalle päivälle. Oppitunnin pituutta voi tarvittaessa räätälöidä lyhyemmäksi.

Jos tarvitset lisätietoa tai apua varaamisessa, ota yhteyttä toimistollemme:
koulutus@polkuedu.fi
puh. 0400 348 100

Myötätuulta ja turbulenssia

Oppitunnin materiaalin on tuottanut Villa Elfvikin luontotalo ja kouluvierailut toteutetaan Espoon perusopetuksen Myötätuulta ja turbulenssia -hankkeessa Opetushallituksen rahoituksella.